Retur av varer

Når vi har mottatt og behandlet din returvarer, vil du automatisk motta e-post. Dette betyr, at det skyldige beløp er kreditert på det kort, brukt ved kjøpet. Det tar ca. en etter vi har mottatt retur. Alle kunder mottar Angrerettskjema som vedlegg i e-posten som bekrefter at ordren er sendt fra HI-Oslo

Husk
Ta vare på emballasjen da denne skal benyttes ved retur av alle varer til selger. Ikke skriv direkte på emballasjen. Pakken må ikke sendes mot postoppkrav.

Betaling
Betal direkte til vår bankkonto. Bruk ordrenummeret ditt som betalingsreferanse. Ordren din sendes når vi har mottatt betalingen din på vår konto.

Avtale
Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår data. Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett.

Angrefrist

Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven. Angrefristen på 14 dager begynner å løpe når du har mottatt varen og skjemaet. Deretter har du 14 dager ekstra på å returnere varen(e).
Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil da bli belastet med fraktkostnader tur retur og et gebyr pålydende kr 200,- for behandling av saken.

Generelt
  *Alle priser er inkludert merverdiavgift (MVA).
  *Vi leverer kun til fastlandet i Norge. Vi sender dessverre ikke til Svalbard, norsk kontinentalsokkel eller andre fjerntliggende norske landområder.
  *Vi inngår ikke avtaler med personer som ikke er myndige (18 år).
  *Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig.
  *Blir eventuelle falske bestillinger eller andre bedrageriforsøk oppdaget kommer saken til å bli politianmeldt.
  Retur
  EXPONORWAY AS
  Pb 390, 1301 Sandvika

Lukk meny
×
×

Handlekurv